Kontakt

 Možete nas kontaktirati putem e-maila : celijakija@gmail.com

Kontakt

KONTAKTIRAJTE NAS!

Ukoliko su vam potrebne informacije o bezglutenskoj dijeti, pošaljite nam pitanje putem kontakta na ovoj stranici!

Udruženje Srbije za celijakiju  ima organizovano i Savetovalište, gde oboleli od celijakije mogu dobiti informacije i praktične savete o sprovođenu bezglutenske dijete. Da biste dobili osnovne informacije o bezglutenskoj dijeti u Svetovalištu ili putem mejla nije potrebno da budete član Udruženja, potrebno je samo da nam pošaljete pitanje putem kontakta na ovoj stranici!

 

ČLANSTVO

Udruženje Srbije za celijakiju je nacionalno udruženje sa nekoliko aktivnih podružnica u većim gradovima u zemlji. Članovi Udruženja Srbije za celijakiju su osobe obolele od celijakije i njihovi roditelji/staratelji. Da biste postali član Udruženja potrebno je da podnesete prijavu za članstvo i nakon odluke o učlanjenju, platite članarinu za tekuću godinu. Obrazac prijave možete dobiti u Savetovalištu Udruženja ili ćemo vam ga poslati ako nas kontaktirate.

Članovi Udruženja dobijaju informativni materijal- časopis o celijakiji koji izlazi jednom godišnje i liste proizvoda analiziranih na sadržaj glutena koje se takođe rade jednom godišnje i pozivaju se na edukativne skupove koje organizuje Udruženje.