Kontakt

KONTAKTIRAJTE NAS!

Ukoliko su vam potrebne informacije o bezglutenskoj ishrani, pošaljite nam pitanje putem kontakta na ovoj stranici!


 
 
PROIZVOĐAČI

Vaša pitanja i zahteve za licenciranje možete nam poslati na: celijakija@gmail.com

ČLANSTVO

Udruženje Srbije za celijakiju je nacionalno udruženje sa aktivnim podružnica u većim gradovima u zemlji.

Članovi Udruženja Srbije za celijakiju su osobe obolele od celijakije i njihovi roditelji/zakonski zastupnici (kada su oboleli maloletni). U Udruženju se bavimo pitanjima vezanim za celijakiju i bezglutenski ishranu. Osnovne aktivnosti su vezane za saradnju sa bezglutenskim proizvođačima i praćenje tržišta bezglutenskih proizvoda, te saradnju sa institucijama koje mogu doprineti unapređenju života obolelih od celijakije.Da biste postali član Udruženja potrebno je da podnesete prijavu za članstvo preko kontakta na ovoj stanici. Članstvo u Udruženju potrebno je obnoviti svake godine.

Članovi Udruženja dobijaju informativni materijal o celijakiji, liste proizvoda analiziranih na sadržaj glutena koje se rade jednom godišnje i pozivaju se na edukativne skupove, manifestacije, kampove i druženja koje organizuje Udruženje.

Udruženje Srbije za celijakiju  ima organizovano  Savetovalište, gde oboleli od celijakije mogu dobiti informacije i praktične savete o  bezglutenskoj ishrani. Sastanak u Savetovalištu potrebno je zakazati, pa budite slobodni da nas kontaktirate!

DONIRAJTE NAS

Vaša donacija pomoći će nam u radu!